Glazbenik, skladatelj, tekstopisac, producent, aranžer, reality zvijezda, sve je to bio jedan i jedini Dino Dvornik.

Galerija


Prije točno 11 godina napustio nas je domaći "kralj funka" Dino Dvornik.

Vezani članci Danijela Dvornik - 4 Danijela Dvornik zadivila izgledom u bikiniju u 54. godini, ali bilo je onih koji su je napali da je uredila fotografiju Ella Dvornik - 1 Ella se pohvalila novom tetovažom čijim je sadržajem dirnula obožavatelje: "Savršena"

Glazbenik, skladatelj, tekstopisac, producent, aranžer, reality zvijezda, sve je to bio jedan i jedini Dino. Stoga ne čudi da ga glazbeni stručnjaci s pravom smatraju jednim od najtalentiranijih glazbenika s ovih prostora.

Nažalost, njegov se život ugasio u 44. godini na današnji dan 2008. godine, a glazbenik je iza sebe ostavio neutješnu suprugu Danijelu te kći Ellu.

Dino je preminuo u svom zagrebačkom stanu, a u krevetu ga je pronašla supruga Danijela. Do tragičnog ishoda dovela je kombinacija tableta za smirenje i antidepresiva, iako su mnogi u početku smatrali kako se predozirao.

Dino nije skrivao da ima problema s ovisnošću, no njegova je supruga oštro odbacila sve takve tvrdnje te poručila kako se Dino riješio takvih poroka posljednjih godina, što je obdukcija i potvrdila.

Ipak, Danijela je priznala kako je i neposredno pred smrt bio jako depresivan na što je zasigurno utjecala smrt njegovog voljenog oca Borisa Dvornika samo 6 mjeseci ranije. Borisova smrt slomila je Dina.

Njegova majka Dijana istaknula je pak kako je Dino umro tužan, jer su ga kolege s estrade ignorirale i zaboravile te nitko više nije htio surađivati s njim.

A upravo te kobne 2008. godine Dino je planirao povratak na vrh domaćih glazbenih ljestvica nakon čak 6 godina pauze, no nije uspio dočekati izlazak albuma "Pandorina kutija".

Nekoliko mjeseci nakon njegove smrti, Danijela je izdala album koji je dobio čak 4 Porina te Porin za životno djelo.

Udovica slavnog glazbenika udaje se 2 godine nakon njegove tragične smrti, obožavatelji zgroženi