Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica Kelly Rowland je prije dva tjedna doživjela traumatično iskustvo borbe za vlastiti život.


Kelly Rowland još uvijek pokušava zaboraviti stravičnu oluju na moru koja je prije dva tjedna zamalo prevrnula brod na kojem se vozila s prijateljima.

Vezani članci Novo nevrijeme na području Požege VIDEO Novo nevrijeme na području Požege: Na terenu vatrogasci, poplavljeni podrumi, gospodarski objekti... Plaža Uživali su na plaži, a onda se vrijeme naglo promijenilo, jedva su uspjeli skupiti stvari

Dok se društvo zabavljalo u vodama nedaleko od obale grada Provincetown (Massachusetts), stigla je oluja, a valovi su bili visoki i do 3 metra.

>> Suze nije ni pokušala sakriti...

'Sjećam se da sam pomislila - 'Bože, molim te nemoj dopustiti da ovaj brod potone'', izjavila je 32-godišnja pjevačica za magazin People.

'Molim te da na obalu stignemo u jednom komadu. Želim vidjeti sutra', otkrila je Kelly dio svojih strepnji koje je proživljavala tog 22. srpnja.

Dobitnica tri nagrade Grammy, ova talentirana glazbenica rekla je kako je posada u tom trenutku na brodu izgubila orijentaciju i nije se znalo u kojem smjeru plovi njihov 8-metarski brodić.

Kelly i ostali putnici očajnički su probali uhvatiti signal na mobitelu i dozvati u pomoć no bili su predaleko od obale.

'Pomislila sam - 'Bože, daj mi barem dvije crtice', otkrila je pjevačice i gle čuda - dobila ih je. Nakon toga je nazvala prijatelje na obali koji su im poslali pomoć.

Ova agonija na moru trajala je više od 10 sati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook