Traumatično iskustvo

10 sati borbe za život - 'Pomislila sam: Želim vidjeti sutra!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevačica Kelly Rowland je prije dva tjedna doživjela traumatično iskustvo borbe za vlastiti život.

Kelly Rowland još uvijek pokušava zaboraviti stravičnu oluju na moru koja je prije dva tjedna zamalo prevrnula brod na kojem se vozila s prijateljima.

Pogledaj i ovo Kelly Rowland (Foto: Profimedia) drugi put mama Članica kultne ženske grupe iznenadila sretnim vijestima: "I dalje ne mogu vjerovati da je ovo moj trbuh"

Dok se društvo zabavljalo u vodama nedaleko od obale grada Provincetown (Massachusetts), stigla je oluja, a valovi su bili visoki i do 3 metra.

>> Suze nije ni pokušala sakriti...

'Sjećam se da sam pomislila - 'Bože, molim te nemoj dopustiti da ovaj brod potone'', izjavila je 32-godišnja pjevačica za magazin People.

'Molim te da na obalu stignemo u jednom komadu. Želim vidjeti sutra', otkrila je Kelly dio svojih strepnji koje je proživljavala tog 22. srpnja.

Dobitnica tri nagrade Grammy, ova talentirana glazbenica rekla je kako je posada u tom trenutku na brodu izgubila orijentaciju i nije se znalo u kojem smjeru plovi njihov 8-metarski brodić.

Kelly i ostali putnici očajnički su probali uhvatiti signal na mobitelu i dozvati u pomoć no bili su predaleko od obale.

'Pomislila sam - 'Bože, daj mi barem dvije crtice', otkrila je pjevačice i gle čuda - dobila ih je. Nakon toga je nazvala prijatelje na obali koji su im poslali pomoć.

Ova agonija na moru trajala je više od 10 sati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene