Celebrity Masterchef

Utrka s vremenom u najpoznatijoj kuhinji počinje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kojim kandidatima vrijeme će ići niz dlaku, a kome će biti glavni ne prijatelj?

Nova, druga sezona Celebrity MasterChefa samo što nije počela na Novoj TV, a četrnaestero kandidata s nestrpljenjem iščekuje da se upuste u svoju gastro avanturu i naciji pokažu svoje kulinarske talente i ljubav prema kuhanju.

Pogledaj i ovo showbuzz Kuhaju slavni! CELEBRITY MASTERCHEF Ricardo Luque svojim jelom oduševio žiri!

Strogo određeno vrijeme, ograničen broj namirnica, zahtjevi žirija da iz emisije u emisiju kontinuirano rastu i usvajaju nova znanja, samo su neki od brojnih izazova i iznenađenja koji očekuju kandidate najpopularnije svjetskog kulinarskog showa.

Budući da je Celebrity MasterChef humanitarnog karaktera, na kraju showa pobjednik svojom pobjedom osigurat će nagradu onome kojemu je pomoć najpotrebnija. Kako bi se došlo do pobjede, osim jela kojima će pokušati zadiviti nepca stručnog žirija kojega čine Andrej Barbieri, Radovan Marčić i Ana Grgić, kandidati će morati i uspješno savladati razne testove koji su pred njima i napredovati u ovom jedinstvenom natjecanju.

Zahtjevni zadaci, utrka s vremenom i maštovitost upotrebe namirnica začinjeni vještinom ukrašavanja hrane, kroz ovaj zabavni i napeti show testirat će kreativnost i živce poznatih ljubitelja kuhanja koje će se publici predstaviti u potpuno novom svjetlu.

Kako je vrijeme jedan od ključnih faktora u ovom uzbudljivom natjecanju pokazuju i promo spotovi snimljeni usuret početka emitiranja showa. Natjecatelji Andrea Andrassy, Leon Lučev, Mila Elegović i Igor Barberić protagonisti su promo spotova u kojima su podijelili svoju radost ususret nadolazeće kulinarske avanture.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene