Malo je zabrinuo fanove

Naš glumac šokirao svojim najnovijim fotografijama, obožavatelji u nevjerici provjeravali je li to zbilja on: ''Ovo nije istina...''

Frano Lasić Frano Lasić Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Lasić Frano Lasić Frano Lasić Frano Lasić Frano Lasić - 5 Frano Lasić - 5 Frano Lasić - 4 Frano Lasić - 3 Frano Lasić - 2 Frano Lasić - 1 +4 Frano Lasić - 4 Galerija

Jedan od naših najpoznatijih glumaca Frano Lasić zaprepastio je obožavatelje novom fotografijom na Instagramu, za koju postoji logično objašnjenje.

Frano Lasić, 67-godišnji hrvatski glumac i pjevač, šokirao je obožavatelje na Instagramu novom fotografijom, na kojoj se prerušio u beskućnika.

Pogledaj i ovo Milena Lasić Poseban dan Lijepa supruga Frane Lasića podijelila dio slavljeničke atmosfere iz njihova doma, vidi se da je pazila na baš svaki detalj

Isprva ga nitko ne bi mogao prepoznati, a očito je da je za novi imidž glumca zaslužna uloga u nekom novom projektu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frano Lasić (@frano.lasic)

Frano na fotografiji ima obučenu staru, poderanu odjeću i tenisice, a kosa i brada su mu dugačke i raščupane.

Osobe koje su se pobrinule za ovu masku zaslužuju dobiti nagradu, a nema sumnje da će Frano i ovakvu ulogu savršeno odraditi.

Frano je jedne od svojih najpoznatijih uloga odigrao u serijama ''Ruža vjetrova'' i ''Villa Maria'', a gledali smo ga i na mnogim filmskim uspješnicama hrvatskih i stranih filmova.

Set je imao priliku dijeliti s Pierceom Brosnanom u filmu ''Noćna straža'' 1995. godine te Christopherom Walkenom u filmu ''Fade to Black'' 2006. godine.

2009. glumio je i jednu od važnijih uloga u filmu ''Vjerujem u anđele'' s pokojnom glumicom Dolores Lambašom.

Frani uloge i suživot s mladim damama nikad nisu bili strani, a Lasić je trenutno u braku s 32 godine mlađom Milenom Matić.

Par je svoju ljubav okrunio 2015. godine, a 2020. dobili su sina Nikolasa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frano Lasić (@frano.lasic)

A da ni u koga nije bio zaljubljen kao u Milenu, objavio je jednom i na svojem Instagramu podijelivši njezinu fotografiju uz opis: ''Za života upoznao sam mnogo ljudi, ali nikad nikoga kao što je Milena''.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne - 3 Cara Delevingne - 1 Cara Delevingne - 2 Cara Delevingne - 4 +16 Cara Delevingne - 5 Celebrity U toplesu prošetala crvenim tepihom: Pojavila se zakopčana do grla, a onda je skinula sako i pokazala sve!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Donatella Versace Donatella Versace Donatella i Gianni Versace Donatella Versace +7 Donatella Versace (Foto: Instagram) Nekad i sad Pogledajte kako je Donatella Versace izgledala prije plastičnih operacija, na starim fotografijama jedva ćete je prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene