Prava ljubav!

Ni 23 godine razlike nisu ih spriječile da održe svoju ljubav! Glumac i redateljica obnovili bračne zavjete

Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 4 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 4 Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 4 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 5 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 3 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 2 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 1 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 10 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 9 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 8 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 7 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 6 +11 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 5 Galerija

Aaron Taylor-Johnson i njegova supruga Sam Taylor-Johnson proslavili su 10. godišnjicu braka, a zaljubljeni su kao i prvog dana.

Glumac Aaron Taylor-Johnson i njegova supruga redateljica i fotografkinja Sam Taylor-Johnson proslavili su svoju desetu godišnjicu braka.

Pogledaj i ovo Sam Taylor-Johnson, Aaron Taylor Johnson zovu ih šokantnim parom Novi James Bond suprugu je upoznao kad je imao 18, a ona 42 godine: Mogao je imati svaku koju je htio, ali odabrao je baš nju!

Na početku njihove veze mnogi su bili skeptični i nisu vjerovali da će njihova ljubav uspjeti s obzirom na veliku razliku u godinama koja ih dijeli.

''Jučer je bio najljepši dan, ljetni solsticij, naša 10. obljetnica... Obnovili smo zavjete jedno drugome i priznali ljubav pred najbližim prijateljima i obitelji, bio je to praznik ljubavi i radosti! Desetljeće braka. Bio je to čaroban nezaboravan dan i sunce nas nije prestalo obasjavati. Nevjerojatno smo blagoslovljeni! Sammy, ti si moja ljubav, moj život, moja srodna duša, moja žena, moj svijet!'' napisao je Aaron na Instagramu u opisu njihove fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aaron Taylor-Johnson (@aarontaylorjohnson)

Sam je na Instagramu podijelila i nekoliko fotografija s vjenčanja na kojima par pleše prvi ples, pozira ispod drveta i ljubi se na stolu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Taylor-Johnson (@samtaylorjohnson)

Par se upoznao na snimanju filma ''Nowhere Boy'' kad je Aaron imao samo 19 godina, a redateljica 42.

Njihova je ljubav odmah buknula te su se zaljubili na prvi pogled, a već 2009. godine objavili su zaruke i vjenčali se 2012. godine te nose oba svoja prezimena.

55-godišnja redateljica je prije njega bila u još jednom braku iz kojeg ima dvije kćeri s Jessie i Angelicu s prodavačem umjetnina Jayom Joplingom.

U braku s Aaronom Sam je rodila još dvoje djece, kćeri Wyldu i Romi.

U razgovoru za Harper's Bazaar, 32-godišnji Aaron je rekao kako se i danas točno sjeća kako je Sam izgledala i što je nosila na audiciji.

"Sjećam se toga vrlo, vrlo jasno. Znam točno što je nosila. Bijelu košulju koju još uvijek ima i koju baš volim. Definitivno mi je promijenila život, iako ne na način na koji sam očekivao."

Njihovog upoznavanja prisjetila se i Sam.

''Čim je snimanje završilo rekao mi je - Ja ću te oženiti. Iako do tada nismo bili niti na jednom spoju, niti smo se poljubili. I točno godinu dana nakon završetka snimanja kleknuo je i zaprosio me''

Njihova velika razlika u godinama nikad im nije smetala, a glumac je rekao kako je otpočetka osjećao da je s njom na istoj valnoj duljini te da je bio ozbiljniji od svojih vršnjaka.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 1 +25 Albina Grčić Celebrity Albina u šarenom kompletiću otkrila goli trbuh, a ispod topića na vezanje nije obukla baš ništa!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 1 Severina i Boris Ružić - 2 Boris Ružić - 1 +23 Severina i Boris Ružić - 1 Celebrity Severina pokazala s kim uživa u Istri, on nasmiješeno pozirao dok ga Sevka ljubi u obraz

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene