Iako je oduševljena zbog prinove, trudnoća bi mogla poremetiti planove slavnog benda.


Bivša članica popularne grupe Spice Girls Geri Horner na svojim društvenim mrežama objavila je sretnu vijest! Pjevačica očekuje prinovu sa suprugom Christianom Hornerom, direktorom formula 1 momčadi Red Bull, s kojim je prošle godine uplovila u bračnu luku.

Sreću zbog djeteta Geri nije mogla sakriti pa je svoje obožavatelje o trudnoći obavijestila putem društvenih mreža.

'Bog blagoslovio Majku Prirodu' napisala je 44-godišnja pjevačica na Instagramu uz hashtag #mamaspice. Supružnici su presretni i ne mogu dočekati da na svijet stigne njihovo prvo zajedničko dijete.

 

God bless Mother Nature #mamaspice

A photo posted by Geri Horner (@therealgerihalliwell) on

 Geri Horner već je majka desetogodišnje Bluebell koju ima iz prijašnje veze sa scenaristom Sachom Gervasijem. Dijete s bivšom suprugom ima i njezin 42-godišnji suprug, a riječ je o trogodišnjoj djevojčici.

 

Hello , just wanna say hi. (just had lunch , full. )

A photo posted by Geri Horner (@therealgerihalliwell) on

 Trudnoća najstarije Spajsice mogla bi poremetiti planove vezane uz njihovo ponovo okupljanje. Naime, već se neko vrijeme šuška da se članice jednog od najpopularnijih pop bendova devedesetih vraćaju na scenu pod imenom pod imenom 'Spice Girls GEM'. U sastavu bi se trebale naći Geri, Mel B i Emma, dok su Mel C i Victoria Beckham odbile ponudu za povratak.