OPAKO DOBAR

PRAVA POSLASTICA! Kralj ženskih transformacija postaje seksi latino diva!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Veliko iznenađenje ove nedjelje je joker izvođač. Privilegija je to koju kandidati prethodne dvije sezone nisu imali.

Ove nedjelje gledatelje Nove TV očekuje još atraktivniji i uzbudljiviji nastupi osmero kandidata. Veliko iznenađenje i novost u showu je joker izvođač. Privilegija je to koju kandidati prethodne dvije sezone nisu imali. Tako je Ana Maras Harmander izabrala da se umjesto nje u lik Jennifer Lopez transformira Mario Petreković.  

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

'Mario Petreković najbolji je u svemiru za transformacije. Izvrstan je! Ne poznajem nijednog muškarca na svijetu koji se tako može snaći kao žena', priznala je Ana zašto je odabrala Petrekovića koji se intenzivno priprema za svoj nastup.

Nema sumnje, Mario već ima iskustva što se tiče preobrazbe u ženu. Kao pobjednik prve sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' talentirani Mario na pozornici će se pojaviti kao Jennifer Lopez i u toj će se ulozi zasigurno odlično snaći. Ovo nije prvi put da se Petreković susreće s transformacijom u ženske uloge. Bio je Beyonce, Tina Turner, Alka Vuica, Doris Dragović, a pobjedu je odnio kao Bruno Mars s pjesmom "Treasure". Stoga, jedini savjet koji mu je Ana Maras mogla dati bio je: "Idi i zaradi nam bodove!".

No, bodovi nisu zarađeni bez muke. Priprema za nastup i uživljavanje u likove iziskuju veliki trud. Nije to nešto s čime se glumica Ana Maras susreće prvi put, ali ono što ju je jako iznenadilo je ogromna trema prije izlaska na pozornicu. 'Najgori mi je izlazak iz lifta. Tad imam veliku tremu. Dugo nisam imala tremu, osjećam se kao da imam 20 godina. Iznenađena sam s tim kako me snašlo.'

Kako vrijeme ide, trema se ipak smanjuje. "Prve dvije emisije su mi bile jako stresne. Imaš tri minute i to je to. Tek se sad počinjem zabavljati", otkrila je Ana koja je oduševljena samim showom. 'Jako sam sretna s timom stručnjaka, te maske, izvedbe..To je stvarno odlična stvar". Ana je odlično odrađenim nastupom, lakoćom imitacije i glasovnim mogućnostima oduševila i Severinu, baš kao što će gledatelji sigurno biti oduševljeni nastupom ovotjednog joker izvođača koji će otpjevati pjemu 'Ain’t Your Mama'.

No, tko će se najbolje snaći saznajte u nedjelju. Ne propustite novu emisiju Tvoje lice zvuči poznato ove nedjelje u 20 sati!

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru, i YouTube-u. Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene