Novi show Nove TV

Poznata glumica kao voditeljica i 'ometateljica' u showu 'Moja mama kuha najbolje'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čija mama najbolje kuha? Odgovor na pitanje saznajemo u novom natjecateljskom kulinarskom showu na Novoj TV, koji se počinje prikazivati 7. prosinca.

Kćerke i sinovi, koji nikada nisu propisno upoznati s kuhačom, u zabavnoj i napetoj će emisiji morati pripremiti jelo po kojem su njihove majke poznate. Uz voditeljicu Anu Begić Tahiri, majčine upute i ograničeno vrijeme, natjecateljima neće biti nimalo lako.

Pogledaj i ovo Ana Begić Tahiri - 2 ''bravo, samo naprijed!'' Naša glumica pohvalila se novim postignućem u teretani, no trener Mario Valentić malo se našalio na njezin račun!

Brzina, slušanje uputa, koncentracija i koordinacija bit će presudni za sve natjecatelje kulinarskog showa "Moja mama kuha najbolje". Uz budno oko majke, kćerke i sinovi najbolje tradicionalne recepte morat će pripremiti u roku od 20 do 40min, a na kraju će ih ocjenjivati chef Branko Ognjenović.

USKORO: 'Moja mama kuha najbolje' - urnebesno natjecanje

Ani Begić Tahiri pripale su uloge voditeljice, upoznavateljice ali i ometatelja.

Ovdje se ne dolazi pokazat gle kako ja znam savršeno kuhat, ja ću sad svima pokazat kako sam odličan, ovdje ne kuhaju mame nego njihova djeca koja uopće ne znaju kuhat i mama ih navigira cijelo vrijeme. Sve im je otežano, vremenski im je otežano, mama je tu, ja sam tu, malo ih ometam, malo ih pustim. Sve o novom showu Nove TV pogledajte u prilogu IN magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene