Vodeći hrvatski sportsko – edukativni projekt Aktivna Hrvatska poziva na tradicionalno sportsko druženje u Zadarskoj županiji.

Galerija PR PR PR +0 PR

Zadranke će po prvi puta imati prilike sudjelovati na besplatnoj radionici i treningu kineziologinje Ane Kuhanec Brašnović i psihologinje Ide Juranić u Falkensteiner Hotelu&Spa Iadera u petak, 19. srpnja od 18 sati. Projekt se održava pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović, a generalni partner je HEP.

Vezani članci PR Aktivna Hrvatska i Zaklada "Hrvatska za djecu" najavljuju trening s mladima u Glini PR Samopoštovanje i samopouzdanje temelj su sretnog života

“Body Empathy je tehnika koja na prirodan način poboljšava tjelesno, emocionalno, spoznajno i socijalno funkcioniranje te je posebno osmišljena za žene. Prva je tehnika u ovom dijelu Europe koja spaja kineziologiju i psihologiju kroz posebno osmišljene plesne vježbe i psihološke radionice, a temelji se na kineziološkim i psihologijskim istraživanjima!” – izjavila je Ana Kuhanec Brašnović i dodala: “Na psihološkoj razini različitim alatima potičemo vaš introspektivni uvid, te objašnjavajući vezu između naših misli, ponašanja i emocija lakše usklađujemo psihološke procese dok ćete razvojem vještina nadopuniti kariku koja nedostaje. Na fiziološkoj razini ovakvim tjelesnim iskustvom za dužeg ponavljanja u tijelu pokrećete biokemijske procese te smanjujete razinu kortizola (tzv. hormon stresa), a povećavate razinu endorfina - tzv. hormona sreće!” Ana Kuhanec široj javnosti je poznata kao kineziologinja koja godinama počinje granice u tjelesnoj rekreaciji i koja je prva u Europu dovela ples na šipci. Vlasnica je Sensual Fitness Studija u Zagrebu.

Aktivna Hrvatska ovim putem žene upoznaje s jedinstvenom tehnikom koja objedinjuje tjelesni i psihički aspekt te ih harmonizira. Kroz temu emocije saznati ćete što su emocije, što sve utječe na njih, s čime su sve povezane; kako se samoregulirati; jesmo li emocionalno stabilni, što je emocionalno rezoniranje. Naučit ćete uspješnije prepoznavati vlastite i tuđe emocije. Ovo je radionica o osjećajima pa ćete na njoj i osjetiti Body Empathy tehniku i rad s emocijama kroz tijelo. Posebno odabranim vježbama koje pobuđuju osjećaj naučit ćete kako postići flow stanje te ćete saznati koristi plesne meditacije i meditativnog načina vježbanja koje spaja pokret i emociju.

Svi prijavljeni za radionicu i trening dobit će majice za vježbanje generalnog partnera HEP, NIVEA poklon za njegu tijela, Mivela vodu s kojom možete sve. Tosama će pokloniti zanimljive promo artikle, Kotanyi zdrave začine, a Merkur osiguranje nakon treninga priprema zdrave smoothije. Dechatlon će najboljem vježbaču uručiti poklon iznenađenja. Partneri projekta su Falkensteiner Hotel&Spa Iadera te poliklinike Vaš pregled i Sveta Katarina.

Broj mjesta je ograničen stoga je potrebno prijaviti dolazak putem službene web stranice www.aktivnahrvatska.hr

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju