Spektakularni koncert na zagrebačkom Tomislavcu priredio je svjetski poznati violončelistički dvojac 2Cellos.


Svjetski čelistički dvojac Stjepan Hauser i Luka Šulić zagrepčanima su priredili pravi glazbeni spektakl. Na zagrebačkom Tomislavcu u sklopu prvog open air festivala orkestara, Zagreb Classic, popularni glazbeni dvojac uspio je tako bez problema privući čak 50 tisuća obožavatelja na sinoćnji koncert.

2CELLOS (Foto: Anto Magzan/PIXSELL)

Publika je više od dva sata uživala u njihovim fantastičnim glazbenim izvedbama, a kao posljednju pjesmu na koncertu svjetski poznati violončelistički dvojac odsvirao je pjesmu 'Ne dirajte mi ravnicu'. Na taj način slavni virtuozi proslavili su peti rođendan, a ujedno je to bio i kraj svjetske turneje.

Stjepan Hauser (Foto: Anto Magzan/PIXSELL)

Glazbena poslastica večeri bila je i talijanska zvijezda Zucchero i Oliver Dragojević. Nezaboravni koncert nije propustio ni zagrebački gradonačelnik, kao ni poznate dame. Nina Badrić, Ivana Husar Mlinac, Iva Balaban, Anita Valo i Meri Jaman takoko su uživale na koncertu 2Cellos.

Nina Badrić, Ivana Husar (Foto: Anto Magzan/PIXSELL)

Iva Balaban (Foto: Anto Magzan/PIXSELL)

Nevjerojatnu atmosferu jednim selfijem morao je zabilježiti i energični dvojac. Pored slike koju su objavili na svom Facebook profilu napisali su 'Hvala Zagreb!!!! 50 tisuća ljudi, večer koju cemo dugo pamtiti!!'.