Pogledajte najavu za animirani film koji definitivno NIJE namijenjen cijeloj obitelji!


Zaboravite čarobne vile, magične krajeve i bajke sa sretnim završetkom – ovih dana u kina dolazi animirani film koji apsolutno nije namijenjen za cijelu obitelj: SAUSAGE PARTY! Riječ je o novom uratku kompanije Sony Pictures koji ruši sve tabue i postavlja nove granice kada je kino prikazivačka djelatnost u pitanju. Naime, ovo je prvi animirani film u povijesti koji će zaigrati u kinima, a koji nije preporučljiv za gledanje mlađima od 18 godina! Nije niti čudo, kada je riječ o super-zabavnoj, humorističnoj i izrazito prljavoj avanturi u kojoj glavni likovi psuju kao kočijaši i nije ih briga što netko drugi o tome misli. Ovim putem donosimo vam kino najavu za ovu animiranu komediju koja u kina stiže već sljedećeg četvrtka 8.9.

Animirani hit SAUSAGE PARTY okupio je impresivnu glumačku postavu koju predvode Seth Rogen, James Franco, Jonah Hill, Danny McBride, Selma Hayek, Michael Cera, Kristen Wiig, Paul Rudd, Edward Norton i mnogi drugi. Upravo su oni posudili glasove animiranim likovima kao što su hrenovka, pecivo, paradajz, krastavac, tortilla i krafna, a koji će konačno saznati istinu o tome što se događa jednom kada hrana napusti police dućana. Film su režirali Greg Tiernan i Conrad Vernon, a napisali Seth Rogen, Evan Goldberg, Jonah Hill, Kyle Hunter i Ariel Shaffir – ekipa koja stoji iza nezaboravnih hitova kao što su „Superbad“, „Pineapple Express“, „Ovo je kraj“ i „Susjedi iz pakla“.

Već sam trailer najavljuje o kakvoj urnebesnoj (i izuzetno prostoj) komediji se radi u kojoj je glavni lik Frank, hrenovka koja će predvoditi skupinu prehrambenih proizvoda na epskom putovanju otkrivanja prave istine o tome što se događa nakon što hrana napusti udobnost polica dućana. Uz gomilu izrazito živopisnih, na jeziku nimalo šarmantnih, a u tijelu poprilično promiskuitetnih likova, SAUSAGE PARTY priuštit će vam 90 minuta čiste filmske zabave kakve ste rijetko ili gotovo nikada imali prilike vidjeti u kinima.

Ova neobična i jedinstvena animirana komedija snimljena je za 19 milijuna dolara, ali je samo u Americi u prvom vikendu prikazivanja zaradila impresivnih 32 milijuna dolara čime se probila na vrh ljestvice najprofitabilnijih filmova snimljenih u posljednjem desetljeću. Do sada film je samo u SAD-u zaradio preko 70 milijuna dolara, a u ostatku svijeta se tek treba početi prikazivati što znači da će se do kraja kino distribucije svakako raditi o pravom box-office blockbusteru!

Animirana hit komedija SAUSAGE PARTY u domaća kina stiže 8. rujna!