Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ako se netko nikad neće zasititi medijske pažnje, onda je to Nives Celzijus. Kako se jadna ne može klonirati, odlučila je, po uzoru na strane zvijezde, angažirati dvojnicu, a ta čast je pripala Tihani Lijović i njezinom dečku Antoniju.


Natječaj je otvorila na svojoj internetskoj stranici, a nije bilo dovoljno da likom i djelom ličite na Nives, već je i vaš partner morao sličiti Dini Drpiću. Uloga dvojnice pripala je Virovitičanki Tihani Lijović, a sudeći po njezinim fotkama, teško je dokučiti je li Nives oborilo s nogu Tihanino bujno poprsje ili mišićavo tijelo njezinog dečka Antonija.

Vezani članci Slika nije dostupna Nives Celzijus upoznala svoju dvojnicu Slika nije dostupna Dvojnica Nives Celzijus: I ja volim sportaše!

Tko su dvojnici Drpićevih, čime se bave, zbog čega su zaslužili tu titulu i zašto žele snimiti seksi editorijal s Nives u ulozi Cice kaubojke, imaju li porno uradak, koliko daleko su spremni ići da bi zadovoljili svoju šeficu i još puno toga doznala je Vedrana Sunko. Više u prilogu Red Carpeta