Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dečki i njihove igračke! A kad se radi o najbogatijim hip-hoperima, nema granica! Pogledajte što su Jay-Z i Kanye napravili u novom spotu za singl 'Otis'.


Kad se hip-hop zvijezde počnu zabavljati, onda i to rade u velikom stilu! Veliki lanci i blješteći nakit su nestali, no sad su u igri skuplje igračke.

Vezani članci Slavenski dvojnici (Foto: brightside.me) - 7 Čini se da svaka poznata osoba ima barem jednog slavenskog dvojnika Slika nije dostupna 'Ne znam znaš li, ali mnogi misle kako si kreten!'

U novom spotu za singla 'Otis' potpuno su uništili 1,8 milijuna kuna vrijedan Maybach i pretvorili ga u kabriolet. Supermodeli su došli naknadno. 'Kanye je bio totalno uzbuđen prije snimanja! Super je vidjeti njih dvoje skupa', složni su urednici Power radija gdje je single i premijerno pušten.

No njihova suradnja i nije u potpunosti iznenađujuća. I Jay-Z i Kanye West našli su se na Forbesovoj listi najplaćenijih hip-hip umjetnika. Jay-Z je na prvom mjestu sa 37 milijuna dolara, a Kanye je na trećem mjestu sa zaradom od 16 milijuna dolara.

Pogledajte video!