Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kako piše Story, atraktivna dizajnerica interijera Vanja Mamić, ponovno ljubi.


Ova se 39-godišnja dizajnerica prije godinu i pol razvela od sportskog direktora Dinama Zorana Mamića, te kako sama ističe, ne može vjerovati da je nova ljubav u njezin život ušla tako brzo.

Vezani članci Jagoda Kumrić i Konstantin Haag (Foto: Instagram) Dogodila se ljubav: Splitska glumica i zvijezda hit-serije potvrdila vezu s tri godine mlađim kolegom! Miley Cyrus i Cody Simspon (Foto: Screenshot) Pjevačica objavila bizarnu snimku na kojoj polugola razmjenjuje poljupce s mlađahnim dečkom

Story navodi kako su Vanja i, za sada javnosti nepoznat muškarac, prošli četvrtak u društvu Igora Dragovića, brata Tanje Dragović, uživali u klubu People's. Iako je par pokušao prikriti svoje emocije, kako je večer prolazila prepustili su se intimnim zagrljajima. Na upite novinara o novoj ljubavi Vanja je istaknula kako nema namjeru komentirati svoj privatni život.

'Slobodna sam žena koja ima pravo raditi što hoće. Nemam namjeru nikome polagati račune, ponajviše zato što sam već godinu i pol razvedena', kazala je ta Story Vanja.

Napomenimo, nedavno je u javnost procurila informacija o novoj ljubavi Vanjinog bivšeg supruga, Zorana Mamića. Naime, Zoran je svoju sreću nakon razvoda pronašao u zagrljaju mlade Riječanke Ane Šikić.