Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Naš najpoznatiji 'erotski' fotograf je otvoreno progovorio o skandalu koji trenutačno potresa hrvatski celebrity svijet.


'Već sljedeći tjedan skinut ću zavoj. Ozljeda, na sreću, nije velika, pa ću brzo nastaviti sa završnim radovima', izjavio je hrabro naš najpoznatiji umjetnički fotograf Stefan Lupino, koji trenutačno boravi na Hvaru gdje priprema dvije velike izložbe – skulptura i fotografija, no na žalost, dok je brusio jednu od skulptura, ozlijedio je ruku.

Vezani članci Slika nije dostupna Po broju celebutanata ni Amerika nam nije ravna! Slika nije dostupna Od Simonice do Maje (ne)Morales: Najbolji trenuci Red Carpeta!

Stefan, koji je rijetko kada imao 'dlake na jeziku', je odlučno progovorio o celebrity-prostitucijskom skandalu koji uprava potresa Hrvatsku.

'Uvijek sam govorio o 'kurveraju' naših manekenki, ali nitko me nije slušao. Kvazimanekenke koje rade to što rade, a 'poslove' im sređuju agencije koje se vode kao – modne?!', izjavio je Lupino te se je s dotičnom izjavom sasvim sigurno osigurao s nekoliko 'prijatelja' koji će ga 'voljeti' do kraja života. (VLM/D.Dž.)