Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vijest tjedna, ako ne i sezone bila je ona o Severininoj trudnoći! Samo dan nakon što je odjeknula svim medijima u regiji, pjevačica je imala gažu u Vodicama pa smo otišli provjeriti kako se osjeća buduća mama.


Ozareno lice i jedna riječ sve je što smo uspjeli dobiti od buduće mame nakon višesatnog čekanja na vodičkom koncertu. Iako u 3. mjesecu trudnoće, kako je objavila sredinom tjedna, pjevačica je energično odradila koncert, doduše u malo kraćoj formi.

Vezani članci Balkon, ilustracija Ljudi diljem svijeta s balkona i prozora plješću i pjevaju, ali Vodičani su iznenadili Severina i Igor Kojić Severina i Igor slave godišnjicu ljubavi, pjevačica mužu uz fotografiju posvetila i dirljivu poruku

Severina o vjenčanju još ne razmišlja, sa zaručnikom Milanom Popovićem živjet će u Splitu gdje će u veljači dočekati svog prvog nasljednika ili nasljednicu. Oduševljeni obožavatelji koji su čekali u redu kako bi ušli na koncert iznenadili su se kada je Severina zapjevala 'Bižuteriju' od Jelene Rozge, a još je bio zanimljiviji njezin komentar kada je završila pjevati Jelin najveći hit.

'Malo je dosadno. Nemojte kriviti klavijaturista nije on kriv', kazala je Severina, a zašto je zapjevala 'Bižuterija' i čemu takav komentar, prosudite sami. Više u prilogu iz Scene!