Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britanska televizijska glumica i voditeljica Angela Griffin morala je snimati scene seksa na javnom mjestu i to na kanti za smeće!


Glumica Angela Griffin doživjela je malu neugodnost na filmskom setu za seriju 'Mount Pleasant', prenose britanski mediji. Naime, u jednoj ulici javno su snimali scene seksa i time privukli mnoge znatiželjne poglede.

Vezani članci David Boreanaz u Beogradu (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Srca žena osvojio je davno u omiljenoj tinejdžerskoj seriji, a danas osvaja ulice Beograda Meghan Markle (Foto: Profimedia) Televizijski partner Meghan Markle potvrdio: "Više je nego očito da je ona i dalje dio serije"

'Bila su 23 sata i scenu seksa snimali smo u prilično frekventnoj ulici u Manchesteru u kojoj ima puno barova i restorana. Vrlo brzo okružilo nas je tridesetak ljudi koji su stajali i gledali kako mi to radimo na kanti za smeće. Nakon prvog pokušaja dobili smo gromoglasan pljesak', sa smijehom se prisjeća glumica.

U seriji Angela glumi lik Shelley, koja se inače voli izazovnije oblačiti. 'Shelly je puna seksualnog samopouzdanja. Nosi haltere i visoke pete svaki dan. Čim odjenem seksi donje rublje, odmah postajem ona, a na sebi ga imam stalno, čak i onda kad se ne vidi. Kad ga imate na sebi, imate drugačiji stav', izjavila je glumica.

Sudeći prema ovome, rijetko tko bi odolio gledanju seksi glumice u halterima kako snima ljubavne scene!