Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nogometaš Rio Ferdinand prevario je svoju suprugu s najmanje deset žena, utvrdio je britanski vrhovni sud.


Naime, nogometaš Manchester Uniteda trenutačno tuži britanski list Sunday Mirror pod optužbom narušavanja privatnosti, zato što su prošle godine objavili priču njegove bivše djevojke koja je izjavila da je bila čak 13 godina s njim u vezi, čak i nakon što se vjenčao s Rebeccom Ellison, s kojom ima troje djece. 

Vezani članci Severina (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) O slučaju Severina - Popović oglasili se iz udruge B.a.B.e. i inicijative Spasi me: ''Ovo je nasilje nad djetetom'' Justin Timberlake (Foto: Profimedia) Iako u braku, uhvaćen je kako razmjenjuje nježnosti s lijepom kolegicom i bez prstena na ruci!

Nakon što su se javile još neke ljubavnice Ria Ferdinanda, on je odlučio tužiti list, što mu se nije pokazalo baš najboljim potezom, jer je na sudu imenovano svih deset njegovih ljubavnica, te je utvrđeno da je imao aferu s dvije manekenke, striptizetom, stjuardesom, natjecateljicom Pop Idola, toples modelom, a na Cipru je čak sudjelovao u seks u troje.

'On zasigurno nije privatna ličnost. Navikao je da se piše o aspektima njegovog privatnog života i njegovih osobnih veza. Ovime samo traži pažnju', izjavio je Gavin Millar koji na sudu zastupa Sunday Mirror.