Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kapetan britanske ragbi ekipe Mike Tindall, suprug princeze Zare Philips, uhvaćen je kako ljubi plavušu u baru, a prenosi britanski Daily Mail.


Video CCTV-a koji je pušten na internetu, pokazuje kako Tindall strastveno ljubi nepoznatu djevojku. Snimljeni su za vrijeme njegovog boravka u Novom Zelandu za vrijeme sezone World Cup-a.

Vezani članci Suzana Štimac i Damir Milačić Bivša supruga Igora Štimca godinama je trpjela njegove prevare, a sreću je pronašla s markantnim košarkašem Gwen Stefani i Blake Shelton Pjevačica s novim dečkom ignorirala bivšeg koji ju je godinama varao s dadiljom njihove djece, a otkrio ga je iPad

Onaj koji ga je uhvatio na snimci ujedno ga je i iskritizirao na licu mjesta i komentirao njegovo neprilično ponašanje, te podijelio s gledateljima svoje suosjećanje prema Kraljici i njegovoj supruzi Zari, s kojoj se i službeno vjenčao prije samo šest tjedana u Edinburškoj crkvi.

Unuka britanske kraljice u ranoj mladosti bila 'crna ovca' kraljevske obitelji s godinama se smirila i krenula majčinim stopama, ostvarivši vrlo uspješnu karijeru u preponskom jahanju. Prije pet godina osvojila je zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj te ju je BBC proglasio najboljom sportašicom. Njezin suprug također ima zavidnu sportsku karijeru - 32-godišnji Mike Tindall kapetan je engleske ragbijaške momčadi.