Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan od najvećih preljubničkih skandala u Hollywoodu još uvijek diže prašnu. Ashton Kutcher navodno je prevario Demi Moore s 20-godišnjom Sarom Leal, a ona je sad prvi put za američke medije otkrila svoju stranu priče.


Sara Leal otkrila je što se točno dogodilo u noći kad je Ashton prevario svoju ženu Demi Moore s njom. 'Prijateljica je imala tulum u apartmanu do njegovog, a on je tamo bio sa svojim prijateljima. Samo je došao do mene i poljubio me, nakon čega smo završili goli u kadi sa još jednom djevojkom. Nisam to uopće smatrala neobičnim, nisam ni bila svjesna da sam gola', izjavila je Sara.

Vezani članci Slika nije dostupna Ashton tulumari , a Demi se skriva kod kuće Slika nije dostupna Razuzdana Ashtonova ljubavnica ljubila djevojku!

Tvrdi da ga je druga djevojka pitala je li oženjen na što je on odgovorio da je rastavljen. Večer je završila tako da su spavali zajedno, a Sara je u svemu uživala. 'Bio je dobar, nije bio neki perverzni čudak', rekla je. Ashton je nakon svega na svom Twitteru samo napisao: 'Nemojte vjerovati glasinama. Kada mislite da znate nešto o čemu ne znate ništa napravite idiota od sebe i mene'.

Sara je također izjavila da je kobne večeri s Ashtonom razgovarala o politici i astrologiji. 'Rekao je da uživa razgovarati o takvim stvarima jer je 90% vremena glumac i pretvara se da je nešto što nije, a ovakvi trenuci su rijetki za njega i nema nikakvog pretvaranja'.

Ashton se još nije oglasio na ove navode, a Demi je navodno već angažirala i odvjetnika za razvod koji će biti jedan od najskupljih u Hollywoodu.