Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prvo se pojavila manekenka za donje rublje, zatim hostesa, a sad se javila i treća ljubavnica koja je osobna trenerica! Ashley Cole nepopravljivi je ženskar!


Ashley Cole i Cheryl Cole ipak neće imati svoj sretni kraj, barem ne zajedno! Nogometaš engleskog kluba Chelsea svima se hvalio da će Cheryl ponovo biti njegova i da će se vjenčati, no ni to ga nije spriječilo da se zabavlja s drugim djevojkama. U zadnje vrijeme Ashley je često viđan u društvu plavokose osobne trenerice Collette McBarron. Dok su manekenka Jessyca Rayanne i hostesa Kerry Meades otvoreno pričale o svojoj aferi sa slavnim sportašem, nova odabranica se još nije oglasila o toj temi. Ona nije direktno potvrdila vezu, no rekla je da se Ashley 'vjerojatno ne planira pomiriti sa Cheryl'.
Navodno je Ashey organizirao sex partije u svojoj vili. 'Svi su hodali okolo goli i zabavljali se s Ashleyem i njegovim prijateljima', rekla je jedna od sudionica koja je htjela ostati anonimna.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Jako sam te voljela, a tebi se živo j***!' Slika nije dostupna Cheryl Cole ostavila muža preko sms-a!

Ashleyeva bivša supruga nije komentirala navodne afere, ali je odlučila kupiti novu luksuznu vilu u Hollywoodu za 3 milijuna funti. Izgleda da je Cheryl već okrenula novi list u svom životu bez Ashleya.