Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dok su superjahte tek u planu, zvijezde su zadovoljne i s nešto manje luksuznim ljubimcima. A hrvatska obala upravo je njihov odabir.


Ova super mega jahta duga 90 metara dočarava svu ljepotu i atmosferu Karipskog otočja. Pruža konfor o kakvom možete samo sanjati. Uzletište za helikoptere, otočići na izvlačenje, kino dvorana, palme po cijeloj jahti! Naravno namijenjena je onima dubljeg džepa koji se ni na putovanju ne žele odreći prekrasnog pogleda. Superjahta je svojim ekstravagantnim dizajnom već privukla pozornost bogatih i slavnih.

Vezani članci Nezgodan skok Ne zna boli li je više stražnjica ili ponos: Snimka za Instagram završila bolnom nezgodom Slika nije dostupna TAJNE LUKSUZNOG ŽIVOTA Vidjele su svašta, a sada su ispričale svoju priču!

Svoju je jahtu u našem moru usidrio Bon Jovi. Posjetio je Dubrovnik i Trogir i oduševljen je viđenim.

Mega jahta ruskog bogataša i vlasnika nogometnog kluba Chelsea, Romana Abramoviča, već nekoliko godina plovi hrvatskom obalom. U društvu djevojke prijašnjih ga se godina moglo vidjeti kako razgledava ljepote naše zemlje. Njegova jahta, Luna stajala je milijardu dolara, a prepoznatljiva je po telekomunikacijskom tornju. Pomoću njega može komunicirati s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Jahta u vlasništvu misterioznog Kineza ovoga je ljeta digla najviše prašine. Sin uspješnog biznismena u Hrvatsku se došao odmoriti, no mediji mu to ovoga ljeta nisu dopustili. Neobičan izgled njegovog ljubimca i dugonoge ljepotice koje mu rade društvo, njegov su stil.

Ni Hrvati nisu odoljeli luksuznim jahtama. Ponosni vlasnik 10 milijuna vrijednog ljubimca splitski je gradonačelnik, Željko Kerum. Nazvana po njegovu sinu- "Joke" duž obale plijeni poglede. Ni Zdravko Mamić svoj odmor ne može zamisliti bez skupocjenog plovila, na kojem se odmara u društvu najbližih.