Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sestra vojvotkinje od Cambidgea i princ Harry viđeni su u londonskom pabu 'The Toubadour' u Chelseju gdje su pili čaj, jeli mufine i dva sata razgovarali.


Napuhane medijske priče o flertovanju atraktivne Pippe MIddleton i nestašnog princa Harryja čini se nisu samo mašta britanskih novinara. Naime, Pippa i Harry nedavno su viđeni kako se zabavljaju u londonskom pubu 'The Troubadour' u Chelseju. Došli su i otišli odvojeno, no u pubu su sjedilli zajedno ispijali čaj i jeli kolače.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle Prije nekoliko mjeseci sve su oštro kritizirali, a Meghan sada jedva čeka ponovni dolazak na dvor, dok Harry prijeti tužbama? Meghan Markle i princ Harry - 1 Obiteljsku idilu Meghan i Harryja narušila šuškanja o načinu na koji je kraljica doznala za praunuku, a oglasio se i glumičin otac

'The Troubadour' je omiljeni pub princa Harryja u koji nerijetko navrati sam bez prijatelja popiti pivo i opustiti se.

'Harry tu navrati kad želi pobjeći od svega, no prošlog tjedna nije bio sam', šapnuo je medijima netko od zaposlenika.

Princ je prije dva tjedna prekinuo svoju turbolentnu vezu s Chelsea Davy kojoj se nisu nimalo svidjeli natpisi o Harryju i Pippi nakon vjenčanja, a Harryju je odrješito dala do znanja kako ne želi u budućnosti živjeti u kraljevskom kavezu. (Agencija VLM)