Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon burne večer u Playboj vili, Hef se onesvijestio a njegove nove djevojke sve su zabilježile!


Nakon što ga je zaručnica neslavno ostavila, 85-godišnji Hugh Hefner radi sve da bi zadovoljio svoje nove djevojke i pokazao im da još nije za bacit!

Vezani članci Slika nije dostupna Hefnerovo šokantno otkriće Playbojevim zečicama! Slika nije dostupna Po čemu je '98. značajna za Hefnera?

Hefova nova djevojka Anna Sophia Berglund, koja je ujedno i najbolja prijateljica njegove bivše Crystal Harris, poslala je sliku na Twitter gdje on leži na velikom stolu u svojoj svilenoj pidžami. 'Srušio se kao klada!', napisala je ispod slike. Hef ju je očito prepao sa svojim egzibicijama, pa je napisala: 'Oh dušo, prepala sam se na sekundu! Da nisam znala što sprema, već bi mu išla provjeriti puls!'

Na drugoj slici koju je poslala na Twitter prikazuje Hefove zečice poredane kao ribe na istom stolu gdje je i on ležao. 'Još jedna noć u Playboj vili', napisala je Anna Sophia.
Hef još uvijek ima smisla za humor i želi pokazati da se ovaj stari vuk ne predaje samo tako.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju