Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Srpska pjevačica Katarina Ostojić preživjela je nedavno pravu dramu. Policija joj je u torbi pronašla kilogram kokaina, a Kaja je u tom trenutku bila suočena sa zatvorskom kaznom od 15 godina.


Kako je sve počelo?

Kaja je na poziv jednog gazde hotela iz Starih Banovaca krenula kod njega na dogovor u vezi nastupa. On ju je zamolio da mu usput učini uslugu i iz Beograda od prijatelja donese torbicu. Kaja je bez razmišljanja učinila šta je od nje traženo no kad je predala torbicu, prišli su joj policajci i zamolili ju da s njima pogleda jednu snimku.

Vezani članci Slika nije dostupna TRAŽI DEČKA Srpska blogerica izblamirala se nemogućim zahtjevima Slika nije dostupna Problemi 'susjednih' pjevačica: Nude im novac za seks, tuku ih...Kad je vidjela kadrove na kojima predaje torbicu te kako mladić kome je ona uručila torbicu iz nje vadi kokain, Kaja je bila šokirana. Počela se opravdavati kako nije znala što nosi i kako nema nikakve veze s tim. Kroz suze je vikala: 'Nemojte, molim vas. Ja ništa nisam kriva, ja imam dijete', dok su joj policajci, ne slušajući je, zaprijetili zatvorskom kaznom od 15 godina, koliko je za to djelo propisano zakonom. Nakon toga su iznijeli zastavu 'Nemoguće misije', što je Kaji vratilo osmijeh na lice.

Nije bila žrtva prijevare već samo skrivene kamere navedene emisije.
'Bila sam šokirana. U trenutku mi se srušio svijet. Ni krivu ni dužnu su me optuživali za tako strašnu stvar, a pritom su imali i dokaze da sam počinila kazneno djelo. Nisam znala što raditi. Bila sam bijesna i nemoćna. Mislila sam samo na svoju kćerku Nikolinu', otkrila je Kaja za Press, dok je prepričavala nemili događaj koji neće zaboraviti do kraja života.

Kaja ističe da nikog ne krivi nakon svega iako je bila prava 'žrtva' Nemoguće misije.
'Iako sam se strašno potresla i bila nevjerojatno uzrujana, sve to shvaćam kao sastavni dio svog posla i života budući da sam javna osoba, ali priznajem da ne bih voljela da mi se dogodi slično iskustvo. Za jedan život dosta je', zaključila je Kaja.


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju