Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako je odlučila oprostiti Ashleyjeve brojne nevjere, pjevačica Cheryl Cole odlučila je ovoga puta biti stroža. Naime, sastavila je šest pravila kojih se Ashley mora držati u novoj/staroj vezi.


Pjevačica Cheryl Cole (28) odlučila je mužu Ashleyju ograničiti slobodu. Naime, ukoliko želi da nova veza s Cheryl uspije, Ashley će se morati držati sljedećih pravila:

1. Jedan mobitel i zabrana perverznih SMS poruka

Vezani članci Slika nije dostupna 'Jako sam te voljela, a tebi se živo j***!' Slika nije dostupna Cheryl partija po Cannesu! Je li napokon preboljela Ashleya?

Od sad na dalje, nogometaš smije imati samo jedan mobitel i ne smije slati perverzne SMS poruke, pa čak ni Cheryl jer se pjevačica boji da bi mogli izgubiti mobitele, a ne želi si priuštiti još jednu sramotu.

2. Svakodnevni video pozivi

Kad god su razdvojeni, Ashley i Cheryl će se morati čuti putem video poziva kako bi ona kontrolirala je li on stvarno sam ili u društvu.

3. Zabrana dodatnih profila na društvenim mrežama

Ashley ne smije imati tajne profile na Facebooku i Twitteru, kako više ne bi mogao komunicirati s obožavateljicama i potencijalnim ljubavnicama.

4. Zajednički odlazak na tečaj kuhanja

Prema Cherylinoj želji, par će zajedno morati pohađati tečaj kuhanja. Kako Cheryl ne zna kuhati, želi što prije naučiti, ali isto tako želi da se i Ashley primi kuhače.

5. Dokazivanje

Svaki svoj pokret ili tvrdnju nogometaš će morati dokazivati, jer nakon što se nekoliko puta opekla, Cheryl je odlučila igrati na sigurno.

6. Romantične večere

Par će svaki vikend uživati u barem jednoj romantičnoj večeri, a jedan vikend u mjesecu će morati izlaziti na romantičnu večeru u ekskluzivne restorane.

Hoće li se Ashley pokoriti novim pravilima ili će zaključiti da je to ipak previše za njega, još će se vidjeti. (VLM)

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju