Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nije se za Rhodrija htjela udati dok je bila trudna s Ryanom pa se odlučila za pobačaj. Nogometaš je rekao da je to jedina opcija i dao joj je novac da 'sredi stvar'


'Za nekoliko tjedana trebala sam odletjeti u Las Vegas i udati se za Rhodrija, a znala sam da to nikako ne mogu učiniti dok nosim dijete njegovog brata. Ryan mi je odmah rekao da ne možemo uništiti živote svih oko nas i da je pobačaj jedina opcija', ispričala je Natasha Giggs za News of the World.

Vezani članci Ryan Giggs i supruga Stacey (Foto: AFP) Godinama je spavao sa ženom svog brata, a sada je u vezi s 15 godina mlađom DJ-icom? Ryan Giggs i supruga Stacey (Foto: Getty) Skandal koji je zasjenio njegove uspjehe: Izbornik Walesa godinama je imao aferu s bratovom ženom

Navodno je zatrudnjela nakon što je s Ryanom spavala u kući njihovog zajedničkog prijatelja u Manchesteru dok su slavili njegova dva gola protiv Tottenham Spursa lani u travnju. Natasha je Ryanovo dijete pobacila dva tjedna prije nego se udala za Rhodrija, a nogometaš joj je dao oko 4000 kuna da 'sredi stvar'.

Ona je već ranije priznala da njezina afera s Ryanom traje sve od 2003. godine, kada je i upoznala oba brata. S nogometašem se seksala u hotelima i kućama koje je prodavala. Iako se za Rhodrija udala prošlog rujna, tvrdi da je njena afera s Ryanom trajala sve do ovog travnja. (Agencija VLM)