Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Natalie je u posljednji trenutak otkazala svoj dolazak na zabavu poslije dodjele Oscara koju je organizirala Oprah. Voditeljica joj to nije zamjerila, no, Natalie ima razlog zašto ne može čuti za Oprah.


Ako želite napraviti dobru zabavu nemojte na nju pozvati Natalie Portman i Oprah Winfrey zajedno, trač je koji trenutno kruži Hollywoodom. Razloga za svađu dvije slavne američke gracije, tvrde upućeni, ima dovoljno.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Pogledajte moja jaja!' Slika nije dostupna Još jedan šok u talk showu!

Natalie je u posljednji trenutak otkazala svoj dolazak na zabavu poslije dodjele Oscara koju je organizirala Oprah ispričavši se da je ' trudna i umorna'. Voditeljica joj to nije zamjerila rekavši da trudna žena treba znati paziti na sebe. S druge strane dobitnica Oscara ima razloga zašto ne može čuti za Oprah.

Naime, Natalie joj ne može oprostiti gostovanje njenom talk showu prije nekoliko godina kad je promovirala svoj novi film 'Closer'. Portman je bila uvjerena da će biti glavna zvijezda emisije, no to se nije dogodilo jer je Oprah u goste isti dan pozvala još veće glumačke zvijezde Clivea Owena i Juliju Roberts koji također glume u filmu.

Umjesto da bude u prvom planu Natalie je pobjesnila jer je bila u drugom.