Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Koliko puta ste se pitali što žene zapravo žele ili kakvu ženu žele muškarci, poznate osobe otkrivaju svoje želje!


Nije se jednom reklo kako su žene s Venere, a muškarci s Marsa.

Vezani članci Ne razumiju muškarce Nikako im nisu jasni muškarci, što duže žive s njima, to imaju više pitanja Napaljene poruke Javlja im se toliko napaljenih muškaraca da već imaju razvijen sustav protiv klipana

Za uspješan muško-ženski odnos potrebno je razumijevanje, povjerenje i sigurnost. Žene često svojoj listi prioriteta, kada su njihovi partneri u pitanju, dodaju i smisao za humor ili pak brižnost prema životinjama. Poznati muškarci otkrili su nam što njih najviše privlači kod žena.

Plesač Ištvan Varga najviše pada na sportski tip cure, dok Mario Mlinarić voli tipove koji liče Megan Fox. 'Ona je bomba, pojam žene. Taj sklad tijela. To je to', ističe Mario.

Da godine nisu važne kada je ženstvenost u pitanju dokazuje i najpoznatija hrvatska krojačica. 'Pogledaj mene. Ja imam 90 i rihtam se i ne dam se i nikad me muž nije vidio u šlafroku', ponosna je Žuži.

Složit ćete se da nije sve u izgledu. Pravi problemi, tvrde muškarci, počinju tek s konverzacijom. Opuštenost i smisao za humor kod žena, itekako su na cijeni u muškim očima.
Crveni karton zreliji muškarci dižu i vulgarnosti pri odijevanju.

Ženska dominantnost i činjenica da su žene sve češće te koje prve prilaze muškarcima pak dijeli njihova mišljenja. No, većina njih i dalje uživa u ulozi lovca, a žene da su im plijen.
Samouvjerenost i ženska samostalnost dobro su došle. No, ukoliko žena zarađuje više od svoje jače polovice, šale se naši sugovornici, nastaju novi problemi. Ipak, sve je bolje od tzv. sponzoruša.

Kako god, svaki lonac ima poklopac. A vi drage žene, ovaj prilog nikako nemojte shvatiti kao napad na sebe već u njemu pronađite inspiraciju i na popis onoga što pod svaku cijenu treba imati vaš partner, dodajte barem još jednu osobinu.