Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što su srpski mediji objavili kako je Severinin zaručnik Milan Popović počastio srpsku pjevačicu Branku Sovrlić, Severinin menadžer Tomislav Petrović sve demantira!


U srpskim medijima se u zadnje vrijeme pojavljuju mnoge izmišljotine vezane uz Severinu i njenog zaručnika, tako je prema pisanjima Expressa izašla vijest o navodnom odlasku Milana na koncert spomenute pjevačice.

Vezani članci Severina Severina se dirljivom objavom oprostila od idola svojeg djetinjstva: "Imala sam sreću upoznati ga" Severina Ministarstvo pokreće hitni nadzor nakon Severininih optužbi na račun zaposlenika u Centru Maksimir

Medij u Srbiji čak su objavili i izjavu Branke Sovrlić! 'Istina je da mi je poslao piće, iznenadila sam se. Osobno ga ne poznajem, ali to je bila prilika da se upoznamo. Milan je divan gospodin koji posjeduje sve manire pravog muškarca. Rekao mi je da mu je bilo drago što me vidi, a još više da čuje moj nekada veliki hit 'Bilo bi dobro'. Vjerujem da će Severina biti sretna pored njega', bilo je objavljeno jutros u srpskom Pressu.a navodno je to rekla Branka. 

Nije prvi put da su dređeni srpski portali izmišljali vijesti o Severini, ali i ostalim zvijezdama. Podsjetimo, nedavno je bio objavljen i intervju Nine Morić u kojem je ona izjavila brojne kontroverze, a na kraju se obratila i sama Nina s tvrdnjom da je cijeli intervju potpuna izmišljotina.

Severinin menadžer još jedanput demantira sve natpise i o upoznavanju Severina i Milana na njenom koncert, te o bilo kakvim navodima koje su objavili srpski mediji.