Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Izgleda da još jednom svjedočimo situaciji kad ljubav, nakon mnogo isplakanih suza i nesretnih trenutaka, pobjeđuje sve prepreke i donosi happy end.


'Koliko gad je Nemeš želio poslušati svoje roditelje, nije mogao protiv sebe. Marijana mu je iz dana u dan sve više nedostajala i potreba za njom postala je neizdrživa. Posebno ako se uzme u obzir da nikad nije ni želio prekinuti vezu već je to učinio pod pritiskom okoline', ispričao je za srpski 'Alo' izvor blizak Nemešu.

Vezani članci Dan sjećanja u Petrinji (Foto: Dnevnik.hr) - 3 ''Dvadeset i sedam godina nije nitko odgovarao za taj zločin. Žalosno je da je toliko ljudi tu ubijeno'' Slika nije dostupna Koga podržavate – Marijanu ili Nemeša?

Isti izvor tvrdi kako je Nemeš otputovao na more da bi skrenuo misli s Marijane no odmah nakon povratka ju je pozvao. Njihov razgovor je trajao satima. Nemeš joj se ispričao za sve što je napravio te rekao da bi se volio naći s njom. Marijana je odmah krenula u Beograd, našli su se u njegovom stanu, konstatirali da se vole te da bi svojoj ljubavi trebali pružiti još jednu priliku.