Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prijatelji para opisivali su ih kao zaljubljene i zrele za vjenčanje, no ljubav bivšeg 30-godišnjeg igrača kriketa – danas uspješnog brokera – i 27-godišnje Pippe nije izdržala kušnju na koju ih je stavila njezina iznenadna popularnost.


Velikom Britanijom pronijela se vijest da je Pippa Middleton, miljenica nacije, opet slobodna žena. Naime, kako je objavio Times of London, Pippa je prekinula jednogodišnju vezu s Alexom Loudonom koji joj je bio pratnja i na kraljevskom vjenčanju njezine starije sestre Kate i princa Williama. Prijatelji para opisivali su ih kao zaljubljene i zrele za vjenčanje, no ljubav bivšeg 30-godišnjeg igrača kriketa – danas uspješnog brokera – i 27-godišnje Pippe nije izdržala kušnju na koju ih je stavila njezina iznenadna popularnost.

Vezani članci Kate Middleton, Meghan Markle i Pippa Middleton Djeca princa Williama i Kate Middleton bit će presretna, stiže prinova: "Cijela je obitelj oduševljena!" Pippa Middleton Sestra vojvotkinje Kate hvatala grudi koje su bježale iz mikro bikinija: Je li ih uspjela obuzdati?

Navodno su se svađali mjesecima, a Pippa je nezadovoljstvo vezom pretvorila u intenzivna druženja i zabave s bivšim dečkom Georgeom Percyjem, zbog čega je Alex bio zelen od ljubomore. Da bi stvar bila zanimljivija, Pippa se zaposlila u Percyjevoj tvrtki koja se bavi geotermalnom energijom, što je dodatno pogoršalo odnose u njezinoj vezi. Pa iako su već i mediji počeli od Pippe i Percyja stvarati par, njihovi prijatelji uvjereni su da su oni samo dobri prijatelji. Neko vrijeme kratko su bili u romansi, no zapravo su stari cimeri i partneri u zabavi još od studentskih dana u Edinburghu. (Agencija VLM)