Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sobe za hrkanje pravi su hit u Hollywoodu! Daily Mail izvjestio je da poznati supružnici ponekad spavaju u odvojenim sobama zbog Tomovih problema s hrkanjem.


Soba za hrkanje djeluje kao izolacijska soba, a hrkanje se ne čuje van same sobe, što omogućuje lak san svim ukućanima. 'Ponekad odvojeno spavanje počne samo kao privremena mjera, ali kada su se glasine proširile, svi s dovoljno mjesta u kući poželjeli su jednu takvu sobu. Poanta je u tome da ona bude što tiša, izvana i iznutra. Neke sobe imaju i akvarije za ribe kako bi se suzbila buka i utišalo hrkanje', izjavio je holivudski agent za luksuzne nekretnine Pierre Stooss. Tom Cruise proslavio je 49. rođendan.
I druge poznate osobe imale su problema s hrkanjem, uključujući Sir Winstona Churchilla, Liz Taylor i Davida Arquettea, čija je bivša žena Courteney Cox rekla da 'trese zidove' svojim hrkanjem.
 

Vezani članci Katie Holmes - 3 Otela je drugoj zaručnika s kojim je često izmjenjivala nježnosti na ulici, onda se odjednom sve raspalo, a ona krije što se dogodilo Tom i Suri Cruise I dalje se ne viđa s tatom zbog njegove kontroverzne vjere, a sve više sliči na svoju prelijepu majku