Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

William i Kate preselit će u svoj novi dom - Kensingtonsku palaču. U palači je sa svojim sinovima nekad živjela princeza Diana. Novi stan vojvotkinje i vojvode od Cambridgea mediji opisuju kao 'vrlo skromnu rezidenciju'.


Mjesec dana nakon vjenčanja William i Kate odlučili su odabrati svoj novi dom. To više neće biti iznajmljena kuća na otočiću Angleseyju u Wallesu nego stan u Kensingtonskoj palači u Londonu u koji bi se trebali preseliti krajem srpnja. Riječ je o rezidenciji u kojoj su prinčevi William i Harry živjeli sa svojom majkom, preminulom princezom Dianom.

Vezani članci Kate Middleton Kate Middleton zaslužna je za stabilnost krune, a mnogi tvrde kako je postigla ono što čak ni princezi Diani nije uspjelo Slika nije dostupna Filmskoj Kate Middleton ipak je draži princ Harry

Britanski mediji novi dom vojvotkinje i vojvode od Cambridgea u palači iz 17. stoljeća opisuju kao vrlo skromnu kraljevsku rezidenciju koja se trenutačno zbog nedavno otkrivenog azbesta u derutnim zidovima potpuno preuređuje. Za to vrijeme Will i Kate dijele stan s princom Harryjem u Clearance Houseu, no zbog Harryjeva tulumarenja nerijetko upadaju u neprilike. Navodno je Kate nedavno ušla u Harryjevu sobu i u krevetu zatekla njegovu novu 'prijateljicu'. (Agencija VLM)