Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najnovija šuškanja govore kako je planula iskra između Justina Timberlakea i jedne od Olsen blizanki.


Izgleda da Justina Timberlakea i dalje prati epitet jednog od najpoželjnijih frajera u Hollywoodu. Najnovija šuškanja govore kako se u posljednje vrijeme često druži sa Olivijom Wilde i Ashley Olsen, jednu od super poznatih Olsen blizanki.

Vezani članci Slika nije dostupna Timberlake ima treći solo album! Slika nije dostupna Spektakularna vjenčanja koja su obožavatelji jedva dočekali!

No Justin očito i dalje želi zadržati etiketu 'slobodnog dečka' pa sva nagađanja negira, iako je u društvu Ashley Olsen proveo nekoliko dana provodeći se u New Yorku gdje je iskra i planula.

Sve je demantirao i glasnogovornik glazbenika rekavši da ni s jednom od spomenutih dama Justin nije u romantičnoj vezi, stara narodna 'gdje ima dima ima i vatre' najčešće se pokazala istinitom.

Glazbenik koji je početkom godine prekinuo četverogodišnju vezu sa glumicom Jessicom Biel, poznat je po tome kako s bivšim djevojkama ostaje u dobrim odnosima, pa tako kao što je ostao dobar s Britney Spears i Cameron Diaz, i sa Jessicom je u prijateljskim odnosima.