Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Već neko vrijeme po kuloarima se šuška kako su dosadašnji susjedi u zagrebačkom kvartu Bukovac , trenutno najpoželjniji muškarac Ivan Herceg i radijska voditeljica Tatjana Jurić postali puno više od susjeda.


Dok najpoznatiji kapetan u zemlji danas slavi 30.rođendan postaje sve jasnije tko će mu pomoći ugasiti svijećice na slavljeničkoj torti. Iako ga se u posljednje vrijeme najčešće spajalo s kolegicama sa seta, posljednja u nizu bila je Doris Pinčić, glavna glumica iz 'Larinog izbora'. No sudeći prema pričama iz kuloara njegov izbor ipak je daleko van seta, tako mladi glumac već neko vrijeme ljubi radijsku voditeljicu Tatjanu Jurić

Vezani članci Preminuo ravnatelj KBC-a Split (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Održana komemoracija za primarijusa Ivu Jurića, splitski gradonačelnik Opara održao dirljivi govor Anita Dujić (Foto: Instagram) Nakon dva ljubavna brodoloma napokon istinska sreća: Manekenka Anita Dujić čeka prvo dijete!

Ona je dugo godina bila u vezi s nogometnim menadžerom Nikkyjem Vuksanom, s kojim je ljetos prekinula po drugi put. Mnogi koji su viđali Hercega i Tatjanu u kvartovskom kafiću nagađali su radi li se o prijateljskoj kavi s utjehom ili novoj iskri, no u posljednje vrijeme sve je jasnije kako je ipak u pitanju nježna veza smeđokose ljepotice i najpoželjnijeg muškarca u Hrvatskoj.

Kako smo pisali jutros, upravo danas je za magazin Story na pitanje o ljubavi u svom životu rekao: 'Dopustite mu da takve emocije zadržim za sebe'.

No još nedavno u razgovoru za Scenu Dnevnika Nove TVispričao je kako ga djevojka može osvojiti ženstvenošću, otvorenošću, pristupačnošću te smislom za humor.

Jeli to sve našao upravo u Tatjani, sigurni smo da kapetan neće još dugo moći sakriti.