Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

IN magazin je na dočeku Ljetne nove godine u Podstrani kod Splita je ekskluzivno doznao da Gianna Apostolski ponovo ljubi!


'Jako sam zaljubljena, moram ti priznat. Vidi mi u očima, kako mi sjaje okice', izjavila nam je na dočeku Ljetne nove godine u Podstrani kod Splita hrabro dekoltirana i kirurškim putem obnovljena Gianna Apostolski, kojoj su te večeri u žaru performansa na pozornici iz haljinice bez naramenica poispadale grudi.

Vezani članci Mjesto strašne nesreće u Zmajevcu Objavljeni detalji strašne tragedije u Baranji: Kamionom udario dijete na biciklu, a onda ga i pregazio Uznemiravanje djeteta, ilustracija Silovatelju malodobne pokćerke sud smanjio kaznu jer je bio u Domovinskom ratu

Iako nije htjela otkriti koga ljubi, ekskluzivno doznajemo da je Giannin novi izabranik s kojim je u vezi dva i pol mjeseca, sin Dade Topića, Danijel. Nekoć maneken s inozemnim uspjehom, a danas poznati fotograf s pariškom adresom, fotografirat će svoju dragu za rujansko izdanje Playboya. Više u prilogu IN magazina!