Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon dvije i pol godine veze, mlada Slovenka Saša Lešnik ostala zatečena ljubavnim brodolomom kojeg je doživjela dok je bila s prijateljima na ljetovanju u Puli.


56-godišnji Frano Lasić raskinuo je ljubavnu vezu sa svojom djevojkom 25-godišnjom Sašom Lešnik, i to putem sms-a, vjerovali ili ne!

Vezani članci Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Njihov se prekid predviđao dok je ona sneno gledala u drugog, a sada je o svemu i sama progovorila Prekid (Foto: thechive.com) Prekidi mogu biti brutalni, no neki ljudi uvijek nađu način da se zabave

Ipak, čini se da su sjećanja na lijepe trenutke prevagnula pa je Lešnik nedugo nakon raskida veze izjavila, 'Ne zamjeram mu. Frano je super osoba, svi ga vole i veliki je šarmer. Želim mu sve najbolje u životu. Naš odnos je bio pun lijepih, i onih malo manje sretnih trenutaka, ali nikada nam nije bilo dosadno', kazala je Saša.
Međutim, nije prešutjela kako su u posljednje vrijeme proživjeli teške trenutke u svojoj ljubavnoj vezi, prenosi slovenski portal zadovoljna.si. (VLM)