Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je pet dana prije vjenčanja ostavila 60 godina starijeg zaručnika Hugha Hefnera, na površinu su počeli isplivavati detalji ambiciozne i pohlepne naravi Crystal Harris.


Playboyeva zečica Crystal Harris je navodno planirala snimati vjenčanje tijekom kojeg bi ona, netom prije nego što mora reći da, pred oltarom ostavila Hugha.

Vezani članci Slika nije dostupna Zečica šokirala tajnama iz Hefnerove spavaće sobe! Slika nije dostupna Planira li Hugh Hefner pola bogatstva ostaviti svojoj 'zečici'?

Za ponižavanje svoga zaručnika plavokosa Crystal tražila je 500 tisuća dolara, ali nijedan medij kojemu se obratila nije želio izdvojiti toliku svotu, tako da je na kraju ponižena bila ona.

No, prema pričanju Kristine Shannon, bivše Hughove djevojke s kojom je vezu započeo u isto vrijeme kad i s Crystal, ali ju je ostavio nakon 18 mjeseci, novac nije jedini razlog zbog kojeg 25-godišnja Harris nije željela postati gospođa Hefner.

'Crystal se dosađivala gledajući svaku večer stare filmove. Život u Playboyevoj vili je kao da živite u zlatnom kavezu. To bi trebao biti san svake djevojke, ali ako ne radite točno ono što Hef traži od vas, može postati noćna mora', ispričala je Kristina. (VLM)