Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Crystal Harris otkrila je neugodne pojedinosti o svom odnosu s osnivačem Playboja, a sad Hef uzvraća udarac!


85-godišnji mogul Hugh Hefner obranio je svoju reputaciju i otkrio svoju stranu priče. 'Crystal je lagala o našem odnosu, ali ne znam zašto. Možda ima novog dečka?', napisao je Hef na svom Twitter profilu. No brzo je maknuo tu svoju izjavu sa službenom profila…

Vezani članci Slika nije dostupna Crystal planirala ostaviti Hefnera pred oltarom za 500.000 dolara! Slika nije dostupna Otkazano vjenčanje Hugha Hefnera i Crystal Harris!

U još jednoj poruci odgovorio je na pitanje jednog obožavatelja i napisao da mu smeta što je Crystal bila neiskrena. 'Crystal me uvjerila da me obožava! To je njena prva laž!', napisao je Hef.

25-godišnjakinja prekinula je zaruke prošli mjesec a sad je izašla i sa detaljima iz njihovog privatnog života i rekla da su bili intimni samo jedamput i da je seks trajao svega dvije sekunde.

Nakon što je Hef maknuo prvu izjavu s Twittera, napisao je novu u kojoj kaže: 'Howard Stern želi sutra u njegovoj emisiji sa mnom razgovarati o onom što je Crystal rekla, ali ne želim je blatiti'.

Hm, udar na muškost svaki put boli.