Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Coco Chanel danas je poznata po svom jedinstvenom osjećaju za stil, njena savršena frizura i ugodna odjeća promijenile su život žena zauvijek. No, prema novoj biografiji, Coco je bila prava buntovnica…


Prema novoj biografiji o Coco Chanel, slavna dizajnerica navodno je bila ovisnica o drogi, surađivala je s Nacistima, bila homofobična, a navodno je bila sklona i lezbijskim aferama.

Vezani članci Zlata Hrvoj-Šipek Glavna državna odvjetnica: ''Nisam lutka na koncu! Više je dužnosnika HDZ-a procesuirano u mom mandatu nego drugih" Colleen Hoover Nije ni pomišljala da bi objavila priču koju je držala u sebi, no onda je inspirirana pjesmom to učinila i preokrenula si život!

Autorica nove biografije, Lisa Chaney ' An Intimate Life' temelji se na dokazima o tome da je Coco redovito koristila opijate, a spominje se i njena ljubavnica, seksualne afere i ljubavnik koji je radio s nacistima.

'Otkrili smo njena nova pisma, zato smo htjeli ispričati istinu o njenim navikama i aferama', rekli su iz Penguin izdavaštva za britanske medije. Pisma koja su otkrili bila su dokumentirana u švicarskom federalnom arhivu, jer je Coco tamo odbjegla kad je počeo II. Svjetski rat.

Sada napokon izlazi njena nova biografija u kojoj su otkriveni svi novi prljavi detalji!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju