Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako ju je deset godina varao sa suprugom svog mlađeg brata, koja mu na kraju nije bila jedina ljubavnica, supruga 37-godišnjeg Ryana Giggsa Stacy odlučila je oprostiti grijehe i pružiti mu posljednju priliku.


Nakon što je izbio skandal, supružnici su se sklonili od medijske pažnje u svoju vilu na Majorci gdje trenutačno borave sa svoje dvoje djece, osmogodišnjom Liberty i petogodišnjim Zachom.

Vezani članci Ryan Giggs i supruga Stacey (Foto: AFP) Godinama je spavao sa ženom svog brata, a sada je u vezi s 15 godina mlađom DJ-icom? Ryan Giggs i supruga Stacey (Foto: Getty) Skandal koji je zasjenio njegove uspjehe: Izbornik Walesa godinama je imao aferu s bratovom ženom

'Mnogi se čude Stacy jer je mogla prijeći preko takve izdaje, ali u pitanju je snažna žena koja vjeruje i brak i želi ga spasiti. Ryanu je naglasila da njegova sljedeća greška vodi razvodu. Trebat će joj nekako dokazati da je više neće prevariti. Stacy ne može zamisliti život bez Ryana', izjavio je izvor blizak paru.

Ryan je svoju sadašnju suprugu upoznao prije deset godina kad je počeo aferu s tadašnjom djevojkom svog brata Natashom. Oženio se 2007. godine i učestalo varao 32-godišnju Stacy. Teško da će tako lako promijeniti svoje navike. (Agencija VLM)