Zašto se Beyonce i dalje ne odvaja od svog umjetnog trbuha?


Iako se već nakon objave trudnoće na dodjeli MTV nagrada krajem kolovoza dokazalo da je nosila umetak, Beyonce se i dalje ne odvaja od svog umjetnog trbuha.
Kako bi naglasila svoju trudnoću, Beyonce je za vrijeme jučerašnjeg gostovanja u australskoj emisiji Sunday Night, dok je sjedala preko puta voditelja očigledno ''zgnječila'' svoj umjetni trudnički trbuh.

Vezani članci Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) Sjećate se njega? Najzgodniji "djedica" milijunaš čeka dijete s 27 godina mlađom djevojkom Trbuh od hrane (Foto: Twitter) Novi izazov: Možete li razlikovati trudnički od sitog trbuha?

Naravno da je to dalo povoda zlim jezicima da počnu insinuirati o komplikacijama trudnoći. No, činjenica da će Beyonce uskoro suprugu Jay-Z-ju podariti potomka nije upitna, jer je pjevačica trudnički trbuh pokazala i ovo ljeto pri posjetu Hvaru. Prema najnovijim informacijama pjevačica bi trebala roditi u veljači sljedeće godine. Glasnogovornica pjevačice - Yvette Noel-Schure za E! News nagađanja o ‘lažnom trbuhu’ nazvala je ‘glupima. Nije jasno jedino kome se onda to priviđa.