Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako se u posljednje vrijeme gotovo potpuno povukla iz javnog života, bivša miss Hrvatske Aleksandra Grdić ipak ne može sakriti da ima novu ljubav. Riječ je o Juri Blaževiću, članu popularne hip-hop grupe Connect s kojim je romansu započela ovog proljeća.


Aleksandra i Jura prijatelji su već godinama, a tek su ove godine postali nešto više. Svoju vezu i dalje skrivaju od očiju javnosti, ali sve više toga upućuje kako se često druže.

Vezani članci Slika nije dostupna Zadar prigrlio modnu priču Alex i Stefany Slika nije dostupna FOTO: Alex istetovirala ime najdražeg muškarca

Ovoga ljeta uživali su zajedno na Zrću gdje su bili na koncertima Fatboy Slima i Armin van Buurena nakon čega je Aleks otišla u Zadar na modno događanje 'Zadar fashion nights' gdje je nastupala Jurina grupa, Connect. Nakon revija, zajedno su se zabavljali u jednom zadarskom klubu do ranih jutarnjih sati.

Glasine da je među njima više od prijateljstva potvrdila je i Jurina bivša djevojka, manekenka Kristina Lumbar. 'Nije to više nikakva tajna, zajedno su još od proljeća, a vjerujem da ih je spojila ljubav prema istim stvarima', izjavila je za Extru.

Da se intenzivno druže, potvrdio je i Jura. Naime, na svom twitter profilu objavio je fotografije sebe i Aleksandre s vjenčanja prijatelja i one dok ona šeće njegovog psa.