Dan nakon ludog dočeka Nove godine, zvijezda 'Heroja' Hayden Panettiere snimljena je u vrlo intimnom druženju sa svjetskim boksačkim prvakom Vladimirom Kličkom.


Zvijezda hit serije 'Heroji' Hayden Panettiere provela je Novu godinu u Miamiju u hotelu Fontainebleau, gdje ih je zabavljala Lady Gaga, a na dočeku je bio i svjetski boksački prvak Vladimir Kličko, s kojim je glumica već bila viđena u nekoliko navrata, no uvijek u javnosti na nekim celebrity događanjima.

Vezani članci Bujna poprsja Pohvalile se bujnim dekolteima i hipnotizirale mase svojim objavama na Instagramu Slika nije dostupna Hayden Panettiere nije dugo plakala za Kličkom!

>> Vladimir Kličko: Volim cure s velikim plavo-zelenim očima

Usprkos tome, do prije nekoliko dana Hayden i Vladimir nisu nikada 'uhvaćeni' prilikom nekog intimnijeg druženja, sve do sada. Dan nakon dočeka Nove godine sveprisutni paparazzi su uspjeli snimiti Hayden i Vladimira prilikom njihovog druženja na bazenu hotela, koje je uključivalo intimne poglede, dodirivanje i pokoji poljubac, što je potvrdilo nagađanja da 'zvončica i zvijer' nisu samo prijatelji nego i nešto više.

Za 20-godišnju Hayden se zna da voli starije muškarce, a Vladimir osim što je 13 godina stariji od nje, je i 45 centimetra viši!

Naime, Hayden je visoka 153 centimetra, a Vladimir 198, no koliko se može zaključiti po fotografijama njima ta razlika očigledno ne smeta, nego baš naprotiv. Iako još uvijek nije zvanično potvrđeno da par ljubuje, zna se da gdje ima dima ima i vatre, a to pravilo posebno vrijedi u svijetu celebrityja…