Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumac i voditelj progovorio je za Extru o razlozima trenutne razdvojenosti od nevjenčane supruge.


Vijest o razdvojenosti Zuhre i njegove nevjenčane supruge Asje Novaković nakon devet godina mirne veze, mnoge je iznenadila, a Zuhra se odjednom našao u istoj priči o prekidu s mnogim poznatima koji će kraj 2010. godine očito dočekati sami.

Vezani članci Slika nije dostupna Oglasio se Kerum: Tu strašnu hajku ja mogu izdržati Slika nije dostupna Pukla ljubav: Fani uzela sina Franu i odselila od Keruma?

Iako se Zlatan Zuhrić Zuhra odlučio na medijsku šutnju o cijelom slučaju, ipak je pokleknuo pred interesom medija i dao intervju za Extru u kojem je otkrio detalje prekida sa dugogodišnjom nevjenčanom suprugom. Tako za nju još uvijek ima samo riječi hvale i otkriva da su se ipak rastali u miru bez ikakvih skandala: 'Naša veza je bila razdoblje velike ljubavi i osjećaja, ali i zajedničke brige oko djeteta i za naš odnos imam samo riječi hvale, a i ona bi se sigurno složila', izjavio je Zuhra.

Isto tako je u intervjuu priznao kako je u pitanju obostrana odluka koja je rezultat jednog iskrenog odnosa koji njeguju, ali ipak je išla na inicijativu Asje: 'Naš prekid došao je spontano bez trzavica i svađa, tako smo se jednostavno dogovorili. To je njena želja, koju ja poštujem jer smo uvijek imali jako iskren odnos i možda zvuči čudno ali se nijednom nismo posvađali. Svatko od nas želi napraviti najbolje za onog drugog i ova naša razdvojenost je isto proizvod jednog takvog stanja', otvoreno je priznao Zuhra, no iako poštuje njenu odluku, nije priznao da se s njom slaže. Dapače, izjavio je kako smatra da će ova faza razdvojenosti ipak na kraju rezultirati pričom u kojoj će se opet vratiti jedno drugom: 'Želim i nadam se da ćemo čim prije opet biti skupa', i tako izrazio svoj scenarij sretnog raspleta cijele ove priče.

>> Zuhra: Moj prvi seks bio je nespretan!

Kako još uvijek itekako voli svoju Asju dalo se naslutiti kroz više dijelova intervjua, pa je tako u jednom dijelu rekao kako sam ne može uvijek biti zabavan u privatnom životu kao u poslu, ali da je Asja bila osoba kojoj se uvijek vraćao kada bi se uželio dobre atmosfere i bila mu je izvrsno sredstvo za borbu protiv bilo kakvog stresa. Svoju ljubav nisu htjeli još više potvrditi papirom samo zbog djeteta što je jedini razlog zašto se nisu vjenčali i time su pokazali kako je ljubav ipak jača od papira. No, nešto se u cijeloj toj ljubavnoj priči očito izokrenulo, a Zuhra naglašava kako mu je ipak najvažnije da u cijeloj ovoj priči neokrznut prođe njihov osmogodišnji sin.