U subotu navečer ispred jednog od zagrebačkih trgovačkih centara su snimljeno fotografije koje će zasigurno pobuditi pažnju medija.


Naime, Silvija Mišanović, poznatija javnosti kao Super Silva je snimljena kako zajedno s bivšom djevojkom Brunom Matijaš napušta dotični centar u pratnji dvojice djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova. Dok su svi zajedno odlazili iz trgovačkog centra jedan od policajaca je nosio vrećicu s nepoznati sadržajem, dok je drugi u ruci imao list papira.

Vezani članci Fekalije u centru Zagreba - 1 Sramotni prizori u centru Zagreba: Najpoznatijom turističkom ulicom se slijevaju fekalije, ugostitelji zgroženi, a vlasnica ne želi riješiti problem Slika nije dostupna VIDEO: Nadzorne kamere snimile Super Silvu i Brunu tijekom krađe

>> Ekskluzivno: Super Silva progovorila o prevari i trudnoći

Kada je Bruna po izlasku iz centra primijetila da ih slikaju pokušala je sakriti lice, a zatim su policajci Super Silvu i bivšu djevojku otpratili do službenog automobila, te se zaputili u nepoznatom pravcu. O čemu se radilo za sada nije poznato, no možda uskoro doznamo o čemu se zapravo radilo.