Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sestre Kardashian zaista bi mogle zavladati svijetom, a sljedeći korak nakon trgovina, parfema i reality show programa je, ni manje, ni više, nego njihova kreditna kartica.


Tako su umjesto po raznim naslovnicama sada osvanule na kreditnoj kartici. Sestre izdavanjem svoje kreditne kartice žele potaknuti svijest mladih o rastrošnosti.

Vezani članci Slika nije dostupna Slavna stražnjica Kim Kardashian se vratila! Slika nije dostupna Brody Jenner obranio Kim Kardashian: Puno okrutnih stvari su pisali o njoj

Ukoliko bi se odlučili na ovu kupnju sa najpopularnijim sestrama danas, potrebno je izdvojiti 99.95 dolara za godišnju članarinu koja u cilju poticanja svijesti kod mladih o rastrošnosti nudi i limit: ''Kada smo mi bile mlade nismo bile u mogućnosti koristiti kreditne kartice. Naša kartica dolazi s limitom i s njom želimo naučiti mlade kako razborito trošiti novac', izjavila je Kim na prezentaciji ovog noviteta koja se održala u New Yorku.

>> Što će sve (s)mućkati Kim Kardashian i Kanye West?

Ipak, Daily Mail prenosi kako su ovim činom postale trn u oku raznim financijskim kritičarima, koji smatraju da sa svojim luksuznim načinom života nisu adekvatan primjer za projekt s navedenim ciljem.