Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stranica WikiLeaks otkrila je i neke neugodne diplomatske tračeve...


Zahvaljujući stranici WikiLeaks svijet trenutačno trese jedna od najvećih diplomatsko-političkih afera ikada, a osim mnogih političkih informacija među 250.000 diplomatskih dopisa našli su se i neki tračevi. Tako su neki od diplomata u svojim dopisima komentirali da je supruga predsjednika Azerbajdžana, Ilhama Alyjeva, bila toliko puta ispod noža plastičnih kirurga i napravila toliko tretmana za pomlađivanje da jedva može micati lice, te da je se iz daljine jako lako može zamijeniti za jednu od njezinih kćeri, 24-godišnje Leylu ili 21-godišnje Arzu, kako prenosi njemački Der Spiegel.

Vezani članci Slika nije dostupna Washington demantira 'lov na vještice' Slika nije dostupna VIDEO: Bivšoj prvoj dami prijeti 17 i pol godina zatvora

>> Devet najšokantnijih tajni koje su otkrivene WikiLeaksom

>> Dokumente kopirao na CD Lady Gage da bi izazvao anarhiju

Dopisi su otkrili da 46-godišnja Mehriban Aliyeva redovito ide i na facelifting, od kojih, inače baka dvoje unučadi i majka četvero djece, jedva može pomicati svoje lice, kako diplomatska komunikacija otkriva. Prva dama Azerbajdžana inače je diplomirala medicinu, ambasadorica je dobre volje pri UNESCO-u i članica mnogobrojnih organizacija. Iako dotična informacija već nekoliko dana kruži internetom, još je nitko nije komentirao, demantirao ili potvrdio.