Još se ne zna tko će kreirati vjenčanicu Kate Middleton – no nakon nekoliko zlobnih primjedbi, sigurno je da Vivienne Westwood neće.


Kontroverzna šezdesetdevetogodišnja dizajnerica sugerirala je da buduća mladenka, miljenica Britanske nacije nema dovoljno stila da bi nosila jednu od njenih kreacija.

Vezani članci Angelina Jolie i kći Vivienne - 1 Angelina Jolie našla je načina kako skratiti vrijeme dok čeka sudsku odluku oko djece koju je dobila s Bradom Pittom Angelina Jolie i kći Vivienne - 1 Dugo se skrivala od javnosti i šutjela o razvodu, a sad se šeće u društvu kćeri i opet je u dobrim odnosima s bivšim

'Voljela bih odjenuti Kate Middleton, no moram pričekati dok ne sustigne utrku s onim što se zove stil', izjavila je dizajnerica dok je pripremala svoju novu kolekciju za Londonski tjedan mode, prenosi Mail Online.

Da Vivienne Westwood nema ništa osobno protiv buduće princeze, već samo oštar jezik, dokazuje činjenica što se prošlog tjedna namjerila na zvijezdu Harry Pottera, glumicu Emmu Watson, izjavivši da za nju nije nikad čula.

>> Poslano gotovo 2000 pozivnica, a ni jedna na adresu Obaminih?

>> Kate Middleton slavi posljednji 'djevojački' rođendan